20 dec

Jag är lite skev idag. Jag har säkert två tentor att göra och börjar en ny kurs på det. Jag vill ju inte verka stressad inför jul, men det jag finner underbart är inte att känna på detta vis. Och jag vill inte förklara mig.
Får jag luta min panna mot dig? Jag stör mig lite på att det inte kommer vara snö, eller ens snöa, på julafton. Inte enligt min väderapp i alla fall. Samtidigt så tror jag mig känna att jag också skiter i vilket.
Jag är långt från beslut. Hoppas jag får ett glädjefyllt sms snart. Om jag blir besviken denna veckan kommer jag bli jättearg inombords men låtsas som att jag inte bryr mig. Som vanligt

19 dec

Jag vill inte klä en julgran i ett visst tema. Jag vill inte ha någon julgran överhuvudtaget. Jag vill bara le utan att se sorglig ut. För jag vet, att om man vet mer, får man betala med ensamhet.
Jag är vaken om natten. Ingenting kan vara verkligare, om jag hyllar det enkla.
Det har fortfarande inte snöat men det regnade stora droppar igår. Jag är nervös för samma sak jag tog för givet förra året. Förra året var jag liksom säker, när jag uppenbarligen stod som allra osäkrast. Varför blir det så, tänker jag på natten när jag är vaken. Man känner egentligen ingen. Hoppas folk dör ikväll.
Jag vill inte motstå dig för du har kraft att fylla mig

15 dec

Jag vill göra allt som dom säger i Babianlåten, pulsa runt i snön och det där. Men jag stannar inne för jag har inga varma skor och jag är rädd att jag kommer bli besviken. Mitt liv vägrar te sig så som texterna i mina favoritlåtar.

Det har bara snöat en enda dag hittills men jag tror att det kommer mer snart. Jag kanske trivs i min nya vänskapskrets. Den verkar ärligare. Fast jag jag vet inte hur länge jag orkar vara på ett visst sätt. Snart orkar jag kanske inte mer. Jag är iallafall beredd. När som helst kan det komma ett PANG och sen får man inte vara med mer.
Men det gör ingenting, såklart.

RSS 2.0