29 maj

Jag vill åka till Prag och hångla på ett tåg som luktar konstigt. Och så vill jag vara onykter hur länge som helst men ingen ska tycka det är jobbigt. Jag vill bara vara mig och kanske ha hatt och fina skor.

26 maj

På franska betyder kyss mig knulla med mig, men ge mig en kyss betyder ge mig en puss.




19 maj

Regnet har hängt i luften hela dagen idag och jag har fått ungefär 5 käftsmällar. Det gör allting lättare om man får ett par sådana. Jag har tittat på hockey, fotboll, friidrott och nu tittar jag på hockey igen. Ikväll ska jag kolla på mer fotboll, fast jag egentligen vill bojkotta just den matchen. Den gör mig sur. En annan dag hade detta varit en fantastisk  dag trots allt men ingen match har varit av intresse och jag känner mig inte manad att komma in i mötena så som jag brukar. Jag laddar inför imorgon hela tiden. Imorgon ska jag frossa i  allt det jag kan. Och det är en jävla massa om jag bara tänker till. Hundra procent, lova det Nadja.



Jag gav dig min allra sista lögn. Nu betalar jag


18 maj igen

Okej, såhär då. Jag försöker gå utan att bli styrd. Jag försöker skapa en spegelbild av mitt forna jag. Det är det allt handlar om. Det är därför jag blundar för vad som händer och hur ni känner. Jag är inte elak. Jag skrattar tills jag blir seriös. Jag var på väg att lösas upp till ingenting för jag tyckte allting var onödigt svårt.


 
Vi är aldrig starkare än vår svagaste punkt. Och jag vill aldrig vara något tungt för dig. Antagligen kommer jag behöva din famn för min melankoli, och jag behöver din vilja när jag själv inte vill.




PS.  Jämför aldrig mig med honom igen.

18 maj

Jag får väl sluta gnälla nu, det var trots allt det här jag ville från början. Att klara mig själv. Och jag mår ju faktiskt bra också. Ibland känner jag att jag inte har plats för att känna efter. Det är kanske komiskt.


Idag har mamma bakat paj för jag har mensvärk. Inte för att fira att jag inte är gravid eller så. Mest för att jag mår som en kuk. Vi ska äta den på balkongen och då finns det ju inte mycket är hänga läpp för. Men jag skriver så dåligt när jag är glad, så jag ska inte skriva mer nu.


16 maj

Det dödade inte mig. Men det gjorde ju inte mig starkare heller. All kärlek sabbade mitt ansikte. Ingen kan hålla om mig som du brukade göra. Men huset blir kallt om man stänger av värmen. Och jag fattar att du aldrig kommer älska mig som du brukade.
Jag kommer väl aldrig att ändra på mig. Som du sa, jag kommer sluta som ensam. Precis som nu.

12 maj

Jag kommer alltid behöva dig. Det var så jag träffade dig. Och det finns ingenting som kan få mig att glömma dig. Det var ju så du fångade mig. Jag valde dig bara för att få visa att du hade fel.



Jag sitter och undrar om du kommer att läsa detta och om du kommer tänka att jag har tappat det. För det har jag nog


RSS 2.0