24 jan

Jag ska bli någon annan

20 jan

Det pågår en begravning här, alldeles intill sängen. Men det är ju inte min säng så jag kanske inte ska ropa hej ännu. Jag har vänt lite på dygnet igen men folk har gjort värre saker. Det är lite som när man bränner tungan på kaffet på morgonen och sen smakar allting skit resten av dagen.
Ibland tänker jag tillbaka men det är svårt att orka förstå. Nu kör jag på utan att satsa, för då kan jag inte förlora något. Det känns skönt.

10 jan

Jag har fått akuta magsmärtor så idag ringde jag 11-77. De frågade om jag hade bajsat idag. Nästa gång ringer jag akutmottagningen.
Jag fick iallafall recept på lite piller som jag nyss avnjutit och nu väntar jag på ett lindrande så jag kan diska. Fast jag behöver egentligen plugga. Plugga är inte så roligt. Denna dagen började så dåligt att den kommer sluta värre, för jag kan inte ens träna. Och vi skulle smaka på konstgräs. Detta gör mig ledsen.


10 jan

Nu kom snön. Men den lade sig inte, och jag vet inte huruvida jag ska reagera på det. Jag skiter väl i vilket då. Jag vet inte om jag vill att våren ska komma för allting blir ljust igen då. Och man förväntas att ta tag i saker igen. Men samtidigt, allting blir ljust igen. Det är väl det jag vill.


De störda får aldrig vila

5 jan

Alla mina fiender är tröga horor. Men vem bryr sig. Ett nervöst väntande ledde till något större ändå och jag vill ju ge tillbaka allt jag fått. Jag gör armhävningar hemma istället för jag har inte råd med gym.

3 jan

Jag har aldrig sett någonting riktigt och jag vet inte hur någonting är. Det är RIMLIGA tvivel. Jag ska snart handla grädde i regnet utan musik för jag hittar inte mina hörlurar. Jag vaknade nyss och vet inte om dagen har varit prövande men kaffet smakade äckligt idag.
Igår på träningen blev jag skallad så jag somnade med huvudvärk och vaknade i smärre plågor. Det är det övre käkbenet. Känns som att det är lite sönder nu och jag petar där hela tiden.

2 jan

Gott nytt år osv. Jag blev lagom full och tände en raket. Skickade lite sms. Inget speciellt. Men jag åt gott och skrattade högt.
Jag gillar att vara i centrum och så, men glöm inte att jag är beredd hela tiden. Snart kan allting vara över. Jag litar inte på tjejer. Som sagt. Har dom fuckat up mig. Haha. Fuck you. Ni kan inte dra ner mig. Ljuger jag, för jag drogs ju ner lite där en stund. I några veckor, max. Nu är jag uppe igen, fast jag studsar nu. Pang bara. Nu lirar jag bara med huvudet. För då är jag så jävla bra

RSS 2.0