28 feb

Jag känner det som att ibland är jag i min egna lilla värld och du är alltid bredvid mig och jag vet inte hur du gör det men du förstår mig.
Säg att du har känt precis såhär ibland.
Men mig ska du inte tycka synd om, du vet väl hur nöjd jag brukar vara? Lova bara att när jag somnar, att du vakar över mig.
"Jag vet att du hellre vill ligga kvar och det önskar jag också du fick. Dagen är lång men dagen följs utav natt och då ska vi mötas igen. Då dagen är slut, kom till min bädd. Då ska jag hedra dig, som du hedrar mig, med kyssar av dess slag som världen sällan sett."

20 feb

- Jag har fastnat. Blir det enklare?

Nej. Jo, det blir enklare
- Jaha? Men titta på dig.
Det blir det. Desto mer du vet om dig själv och vad du vill göra, desto mindre stör du dig på saker.
- Jaha. Men jag vet inte vad jag förväntas att göra. Jag har försökt skriva men jag hatar allt jag skriver och.. jag har försökt ta foton men allt blir så mediokert.. och alla tjejer går igenom en foto-epok i sitt liv, som med hästar, när man tar tråkiga foton på sina fötter.
Du kommer nog på något. Jag är inte orolig för dig. Fortsätt skriva.
- Men jag är så elak.
Elak är ok.

9 feb

Jag vaktar min tunga med pilbåge och sköld. Jag fick lära mig det tidigt, att man skulle vara ärlig och stå för det man tycker. Att ens egna åsikt är allt man har. Men jag blev ju också äldre och blev kapad bakifrån för det jag lärde mig. Nu tänker jag inte säga vad jag tycker. För då kanske du tar bort mig från Facebook.
Igår var det träning på gräs, och det gick inte så bra för mig. Men jag är lycklig igen. Och det är allt.

6 feb

Hon har ett falskt leende, jag har sett det själv. Jag kan inte fatta att du har missat det.
Men jag ska inte tycka synd om mig själv mer nu. För vi passade aldrig ihop. För du passar inte ihop med nån.

RSS 2.0